Remschijven OPEL MANTA B (58_, 59_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Last van trillingen?

Remschijven produceren is een complex werk. Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL MANTA B (58_, 59_). Om een APK-verlening te krijgen, moeten de remschijven vaak vervangen worden. Dit zal de APK-keurmeester aan u laten weten. Dankzij de ventilatie-koelribben tussen de remschijf in, kan de warmte makkelijker worden afgevoerd.

Remschijven voor uw OPEL

Check uw slijtgrage onderdelen tijdig. De auto moet altijd in een rechte lijn afremmen en niet naar één zijde trekken. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Met behulp van een naaf zitten de remschijven vast aan de wielen. De remschijven draaien dus mee met de wielen.

Verschillen tussen remschijven

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij bieden 3 verschillende gradaties in kwaliteit aan voor uw auto.