Remschijven OPEL MANTA B CC (53_, 55_)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voor uw OPEL MANTA B CC (53_, 55_)

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Last van trillingen?

Er komt remvloeistof door de leiding wanneer het rempedaal wordt ingedrukt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting.

Verschillen tussen remschijven

De prestatie van het remmen is afhankelijk van de schijf. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.