Remschijven OPEL MERIVA A MPV (X03)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Last van trillingen?

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Alle andere chassis-onderdelen staan buiten het remsysteem. Garages monteren vaak remschijven en -blokken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

Remschijven voor uw OPEL MERIVA A MPV (X03)

Zodra de minimale dikte bereikt is, moet de remschijf vervangen worden Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Tijdens het remmen ontstaat wrijving en hier komt veel kracht bij vrij.

Verschillen tussen remschijven

Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting. AUDI BMW MERCEDES PORSCHE maken vaak gebruik van geperforeerde remschijven. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wanneer u de remschijven aanraakt, kan er een hoge toon of piep optreden.