Remschijven OPEL REKORD A

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1963 tot heden
40
54
Sedan
04-1964 tot heden
55
75
Sedan
03-1963 tot heden
44
60
Sedan
02-1963 tot heden
40
54
Sedan
02-1963 tot heden
44
60
Sedan
02-1963 tot heden
49
67
Sedan

Remschijven voor uw OPEL REKORD A

Als u de remslang (die nog aan de klauw vast zit) niet wilt beschadigen, moet u de remklauw ophangen aan de veerpoot met een ijzerdraad zodra het wiel los zit. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Voertuigen die de openbare weg op gaan, hebben altijd aparte remmen.

Verschillen tussen remschijven

Na remonderhoud moet de computer vaak worden gereset. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het remsysteem wordt onder andere gevormd door de remschijven en -blokken. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Last van trillingen?

In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. Auto schijven moeten binnen bepaalde hokjes vallen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!