Remschijven OPEL REKORD A Coupé

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1964 tot heden
74
101
Coupé

Verschillen tussen remschijven

De auto moet altijd in een rechte lijn afremmen en niet naar één zijde trekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL REKORD A Coupé, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wanneer u uw rempedaal harder indrukt, zet dit meer kracht op de remblokken.

Remschijven voor uw OPEL

De diameter van de remschijf moet ook gelijk zijn. Wanneer er geremd wordt, trekt de auto aan één kant. Ook aan trillingen of duidelijke beschadigingen zoals groeven. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Last van trillingen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGSKODASUBARUVOLVO. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.