100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD A 1500 54 PK
Bouwjaar 02.1963 - 12.1965

Remschijven OPEL REKORD A 1500

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw OPEL REKORD A 1500

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL REKORD A.

Last van piepen?

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De remdelen kunnen gaan vervormen. Dan gaat de auto trillen bij het remmen. Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Goedkope remschijven OPEL

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij het monteren van remmen moet men de juiste benodigdheden gebruiken. Grotere diameters schijven zie je vaak bij snellere auto/’s. Doorgaans hebben auto/’s geventileerde remschijven

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.