Remschijven OPEL SINTRA (APV)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Last van trillingen?

Versleten remdelen zijn niet te voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATVAUXHALLAUDIPONTIACFIATSKODA. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Door een schijf te voorzien van een hittebestendige spray, kan roest voorkomen worden.

Remschijven voor uw OPEL SINTRA (APV)

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Verschillen tussen remschijven

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Na een aantal keren geremd te hebben, is het remoppervlakte weer roestvrij.