Remschijven OPEL SINTRA

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1997 tot heden
85
116
MPV
11-1996 tot heden
104
141
MPV
11-1996 tot heden
148
201
MPV

Remonderdelen OPEL SINTRA

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Vandaag besteld, morgen bij u in huis. U moet remmen om de auto tot stilstand te krijgen.

Roest op de remschijven

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Verschillen tussen remschijven

BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het merk ABS is van goede kwaliteit, deze schijven monteert uw garage ook en voldoet aan alle EU-keuringen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Bekijk ook alle opel sintra remschijven op RemOnderdelen.nl