Remschijven OPEL VECTRA A (J89)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1988 tot heden
60
82
Sedan
08-1992 tot heden
51
69
Sedan
09-1988 tot heden
74
100
Sedan
02-1993 tot heden
125
170
Sedan

Last van trillingen?

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL VECTRA A (J89). Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Verschillen tussen remschijven

Het remsysteem wordt onder andere gevormd door de remschijven en -blokken. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remschijven produceren is een complex werk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIACHEVROLETLADATOYOTAPONTIAC. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Remschijven voor uw auto

Een trillende auto duidt op een probleem met de remmen. Dit moet worden opgelost. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Als de APK verlopen is, mag je nog twee weken rijden met het ongeldige voertuig. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.