Remschijven OPEL VECTRA B Hatchback (J96)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Last van trillingen?

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGBUICKSEAT. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen.

Remschijven voor uw OPEL VECTRA B Hatchback (J96)

Auto schijven moeten binnen bepaalde hokjes vallen. Gietijzer met een zekere legering, bijvoorbeeld GG20. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering.

Verschillen tussen remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.