WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven OPEL VECTRA B (J96)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Last van trillingen?

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL VECTRA B (J96) komen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Ultramoderne auto/’s hebben nu al vaak een elektrische handrem. Bepaalde fabrikanten (zoals BREMBO) hebben hun eigen gieterijen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAJEEPBEDFORDLOTUSJAGUAR.

Remschijven voor uw OPEL

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. U moet de juiste remmen hebben, wil u een goede auto rijden.

Verschillen tussen remschijven

Alle andere chassis-onderdelen staan buiten het remsysteem. Dit veroorzaakt doorgaans een schurend geluid. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.