WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VIVARO A Combi 1.9 DI 80PK
Bouwjaar 08-2001 - heden

Remschijven OPEL VIVARO A Combi (X83) 1.9 DI

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remblokken en -schijven speciaal voor uw OPEL VIVARO A Combi (X83) 1.9 DI

Remschijven bestellen voor een voertuig. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Goedkope remschijven OPEL VIVARO A Combi (X83)

Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben. Bij de APK worden ook de remschijven getest. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Tijdens het remmen ontstaat wrijving en hier komt veel kracht bij vrij. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Last van piepen?

Na het gietproces moet de casting uitwerken. Als de schijven in de EU geproduceerd zijn, is kwaliteit gegarandeerd. AUDI BMW MERCEDES PORSCHE maken vaak gebruik van geperforeerde remschijven. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..