Remschijven OPEL VIVARO B Open laadbak/ Chassis (X82)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-2015 tot heden
103
140
Open laadbak/ Chassis
11-2016 tot heden
107
146
Open laadbak/ Chassis

Verschillen tussen remschijven

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De remonderdelen zijn enorm belangrijk in een voertuig en daarom moeten ze regelmatig worden gecontroleerd. BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Voertuigen zonder een geldige APK mogen de weg niet op.

Remschijven voor uw OPEL VIVARO B Open laadbak/ Chassis (X82)

Tijdens het remmen ontstaat wrijving en hier komt veel kracht bij vrij. Je kunt bij ons betalen via overboeking Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Last van trillingen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERPEUGEOTGMC. Wanneer u uw rempedaal harder indrukt, zet dit meer kracht op de remblokken. Het merk ABS is van goede kwaliteit, deze schijven monteert uw garage ook en voldoet aan alle EU-keuringen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.