WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven PEUGEOT

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Last van trillingen?

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje. Een wiel zit vaak vast met 3 tot wel 6 bouten.

Verschillen tussen remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wanneer een auto trilt, moet deze zo snel mogelijk naar de garage. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen. De remschijf kan van de naaf gehaald worden zodra u opmerkt dat de diameter klopt. Als deze klopt, ziet u 4 of 5 gaten van de wielbouten en de centreerschroef.

Remschijven voor uw auto

Bij AutoOnderdelenExpert koopt u de remonderdelen voor groothandelprijzen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.