100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 1007 1.6 HDi 109 PK
Bouwjaar 06.2007 - tot heden

Remschijven PEUGEOT 1007 (KM_) 1.6 HDi

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT 1007 (KM_) 1.6 HDi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOJEEPDAIHATSUBEDFORDLEXUS.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw PEUGEOT 1007 (KM_)

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Veel te goedkope onderdelen zijn vaak niet getest en voldoen niet aan de door de EU gestelde veiligheidseisen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Voertuigen die de openbare weg op gaan, hebben altijd aparte remmen. De maximale en minimale dikte van de remonderdelen kunt u vinden op onze website.

Goedkope remschijven PEUGEOT

BREMBO maakt gebruik van high carbon: een hoge kwaliteits legering. Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt. Door een schijf te voorzien van een hittebestendige spray, kan roest voorkomen worden. U moet remmen om de auto tot stilstand te krijgen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.