WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Verschillen tussen remschijven

Door op tijd de remblokken te vervangen, valt slijtage van de remschijf te voorkomen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Uitvoeringen komen vaak massief en geventileerd voor. Veel te goedkope onderdelen zijn vaak niet getest en voldoen niet aan de door de EU gestelde veiligheidseisen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Last van trillingen?

De maximale en minimale dikte van de remonderdelen kunt u vinden op onze website. Remschijven bestellen voor een voertuig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remschijven voor uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.