Remschijven RENAULT

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remonderdelen RENAULT

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken. Als de schijven in de EU geproduceerd zijn, is kwaliteit gegarandeerd.

Uw eigen remschijven vervangen

Het merk ABS is van goede kwaliteit, deze schijven monteert uw garage ook en voldoet aan alle EU-keuringen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Gietijzer met een zekere legering, bijvoorbeeld GG20. Er komt heel veel kracht op te staan. Het is dus belangrijk dat de dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.

Geventileerde remschijven

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.