Remschijven ROVER

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Roest op de remschijven

Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan normaal gesproken. Bij de APK worden ook de remschijven getest. Na het gietproces moet de casting uitwerken. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Verschillen tussen remschijven

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bij schijfremmen komen haarscheuren ook erg vaak voor. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen.

Remonderdelen ROVER

Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Bekijk ook alle rover remschijven op RemOnderdelen.nl