Remschijven SKODA

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remonderdelen SKODA

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De benodigde minimale dikte voor uw remschijven kunt u vinden bij de productinformatie op onze site.

Verschillen tussen remschijven

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Een verminderde stop-afstand kan zorgen voor een groter risico op een ongeluk. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Lucas, Bendix, Bosch, ABS, ATE, Rofren, Textar, Zimmermann, TRW, Pagid en Brembo Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken.

Roest op de remschijven

Na remonderhoud moet de computer vaak worden gereset. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Bekijk ook alle skoda remschijven op RemOnderdelen.nl