Remschijven SMART

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Verschillen tussen remschijven

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Remschijven bestellen voor een voertuig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART komen. Na het gietproces moet de casting uitwerken.

Roest op de remschijven

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uitvoeringen komen vaak massief en geventileerd voor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remonderdelen auto

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Door groeven in de remonderdelen kan de remweg langer worden. De auto moet altijd in een rechte lijn afremmen en niet naar één zijde trekken.

Bekijk ook alle smart remschijven op RemOnderdelen.nl