100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 2.0 TD 84 PK
Bouwjaar 02.1983 - 10.1986

Remschijven TOYOTA CAMRY Sedan (_V1_) 2.0 TD

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.
Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Bij het monteren van remmen moet men de juiste benodigdheden gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTLAMBORGHINIFORDGMCJAGUAR. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Er komt heel veel kracht op te staan. Het is dus belangrijk dat de dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.

Remblokken en -schijven speciaal voor uw TOYOTA CAMRY Sedan (_V1_) 2.0 TD

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Ook in de achterste remschijven zitten wiellagers. Wanneer u uw rempedaal harder indrukt, zet dit meer kracht op de remblokken. Wij controleren altijd bij de TOYOTA CAMRY Sedan (_V1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.

Goedkope remschijven TOYOTA

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Veel te goedkope onderdelen zijn vaak niet getest en voldoen niet aan de door de EU gestelde veiligheidseisen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.