WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remschijven VOLVO

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven via kenteken

Vind passende remschijven via je kenteken

Kies je VOLVO model

Remblokken en -schijven speciaal voor uw VOLVO

Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. De remschijf zit doorgaans gemonteerd op een wielnaaf. Een trillende auto duidt op een probleem met de remmen. Dit moet worden opgelost. De APK let ook op verroesting. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Last van piepen?

Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest. Veel te goedkope onderdelen zijn vaak niet getest en voldoen niet aan de door de EU gestelde veiligheidseisen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters.

Goedkope remschijven auto

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan normaal gesproken. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Als de APK verlopen is, mag je nog twee weken rijden met het ongeldige voertuig.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen