Remschijven VOLVO 140 (142, 144)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1970 tot heden
91
124
Sedan

Last van trillingen?

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 140 (142, 144), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo

Remschijven voor uw VOLVO

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Verschillen tussen remschijven

De remschijf zit doorgaans gemonteerd op een wielnaaf. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Geperforeerde schijven zorgen voor een betere warmte-afvoer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.