brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 140 (142, 144) 1.8 75PK
Bouwjaar 08-1966 - heden

Remschijven VOLVO 140 (142, 144) 1.8

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Remschijven voor uw VOLVO 140 (142, 144) 1.8

Na remonderhoud moet de computer vaak worden gereset. Doorgaans hebben moderne auto's schijfremmen op de voorwielen, soms hebben ze schijfremmen op alle vier de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIDODGELANCIALOTUS. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Last van trillingen?

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 140 (142, 144). De APK let ook op verroesting. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Verschillen tussen remschijven

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. Door een schijf te voorzien van een hittebestendige spray, kan roest voorkomen worden.