brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 140 (142, 144) 2.0 95PK
Bouwjaar 08-1971 - heden

Remschijven VOLVO 140 (142, 144) 2.0

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven achterzijde

Remschijven voor uw VOLVO 140 (142, 144) 2.0

De remdelen kunnen gaan vervormen. Dan gaat de auto trillen bij het remmen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Ook aan trillingen of duidelijke beschadigingen zoals groeven.

Verschillen tussen remschijven

U moet de juiste remmen hebben, wil u een goede auto rijden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Af en toe zitten achter op de auto ook nog remschijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 140 (142, 144) past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO.

Last van trillingen?

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen. Bijvoorbeeld een remschijf en -blok.