Remschijven VOLVO 164 (164)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1972 tot heden
118
160
Sedan
08-1968 tot heden
96
131
Sedan

Uw eigen remschijven vervangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remmen zijn nodig voor goede veiligheid in uw auto. Versleten remdelen zijn niet te voorkomen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Geventileerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 164 (164) past. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Doorgaans hebben auto/’s geventileerde remschijven Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remonderdelen VOLVO

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. In de remklauw zit de handrem vaak verstopt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd