Remschijven VOLVO 164 (164)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1972 tot heden
118
160
Sedan
08-1968 tot heden
96
131
Sedan

Remschijven voor uw VOLVO 164 (164)

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Verschillen tussen remschijven

Bijvoorbeeld een remschijf en -blok. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Last van trillingen?

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen. De staat van de remblokken en -schijven bepaalt onder andere de lengte van de remweg. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIMINISMARTSEATLANCIA.