Remschijven VOLVO 260 Coupé (P262)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1977 tot heden
103
140
Coupé

Uw eigen remschijven vervangen

Wanneer u de remschijven aanraakt, kan er een hoge toon of piep optreden. Bij het maken van remmen staat veiligheid voorop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 260 Coupé (P262). Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.

Geventileerde remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Goedkopere remonderdelen zijn vaak niet goed getest. We kennen twee verschillende soorten remschijven: geventileerde en massieve. Check uw slijtgrage onderdelen tijdig.

Remonderdelen VOLVO

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Er komt remvloeistof door de leiding wanneer het rempedaal wordt ingedrukt. De staat van de remblokken en -schijven bepaalt onder andere de lengte van de remweg.