Remschijven VOLVO 260 (P262, P264)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1974 tot heden
103
140
Sedan
08-1978 tot heden
109
148
Sedan
08-1980 tot heden
114
155
Sedan

Uw eigen remschijven vervangen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het gehele remoppervlak moet voor de helft roestvrij zijn. Door groeven in de remonderdelen kan de remweg langer worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de VOLVO 260 (P262, P264) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geventileerde remschijven

Ook in de achterste remschijven zitten wiellagers. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann en Lucas Na het gietproces moet de casting uitwerken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remonderdelen VOLVO

We kennen twee verschillende soorten remschijven: geventileerde en massieve. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. AUDI BMW MERCEDES PORSCHE maken vaak gebruik van geperforeerde remschijven. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.