Remschijven VOLVO 260 Stationwagen (P265)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1978 tot heden
109
148
Stationwagen
07-1975 tot heden
103
140
Stationwagen
08-1975 tot heden
92
125
Stationwagen
08-1980 tot heden
114
155
Stationwagen

Remonderdelen VOLVO 260 Stationwagen (P265)

Bijvoorbeeld een remschijf en -blok. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Uw eigen remschijven vervangen

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij AutoOnderdelenExpert koopt u de remonderdelen voor groothandelprijzen. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geventileerde remschijven

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Een piepend geluid hoor je als het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt.