Remschijven VOLVO 260 Stationwagen (P265)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1978 tot heden
109
148
Stationwagen
07-1975 tot heden
103
140
Stationwagen
08-1975 tot heden
92
125
Stationwagen
08-1980 tot heden
114
155
Stationwagen

Last van trillingen?

Als u de remschijf voorziet van een laag coating, voorkomt u roestvorming. Versleten remdelen zijn niet te voorkomen. Elke VOLVO 260 Stationwagen (P265) heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd.

Remschijven voor uw auto

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bepaalde fabrikanten (zoals BREMBO) hebben hun eigen gieterijen. Veel schijven hebben verschillende boutgaten en diameters. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Verschillen tussen remschijven

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.