Remschijven VOLVO 340-360 Sedan (344)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geventileerde remschijven

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. BrakeMax houdt de kosten laag. Versleten remdelen zijn niet te voorkomen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Houd de staat van uw remmen in de gaten, ze zijn heel belangrijk!

Uw eigen remschijven vervangen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 340-360 Sedan (344), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Pagid, ABS, Bendix, Textar, Lucas, Bosch, TRW, Brembo en Zimmermann Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO.

Remonderdelen auto

Ook in de achterste remschijven zitten wiellagers. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Het abs-systeem gaat ook in werking wanneer u op een glad wegdek rijdt.