Remschijven VOLVO 480 E (482)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1987 tot heden
70
95
Coupé
08-1986 tot heden
80
109
Coupé
08-1989 tot heden
75
102
Coupé
04-1986 tot heden
78
106
Coupé
08-1992 tot heden
81
110
Coupé

Uw eigen remschijven vervangen

Op de vooras hebben moderne voertuigen altijd remschijven. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Hoger remvermogen komt door een grotere schijf. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

Geventileerde remschijven

De staat van de remblokken en -schijven bepaalt onder andere de lengte van de remweg. De toekomst heeft elektrisch remmen in petto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remonderdelen VOLVO 480 E (482)

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een remschijf mag nooit vibreren. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past.