Remschijven VOLVO 760 (704, 764)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Remschijven voor uw VOLVO 760 (704, 764)

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Ook in de achterste remschijven zitten wiellagers. Een trillende auto duidt op een probleem met de remmen. Dit moet worden opgelost. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij.

Verschillen tussen remschijven

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Last van trillingen?

Een verminderde stop-afstand kan zorgen voor een groter risico op een ongeluk. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Meer warmte-afvoer komt door meer massa. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.