Remschijven VOLVO 760 (704, 764)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uw eigen remschijven vervangen

Als u de remslang (die nog aan de klauw vast zit) niet wilt beschadigen, moet u de remklauw ophangen aan de veerpoot met een ijzerdraad zodra het wiel los zit. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met normale diameters. Voertuigen die de openbare weg op gaan, hebben altijd aparte remmen. Bij de APK worden remschijven vaak afgekeurd.

Remonderdelen VOLVO 760 (704, 764)

Bij het maken van remmen staat veiligheid voorop. Dankzij de ventilatie-koelribben tussen de remschijf in, kan de warmte makkelijker worden afgevoerd. APK test onder andere de werking van de remmen. Kapotte remmen kunnen meer oorzaken hebben dan alleen het onderhoud.

Geventileerde remschijven

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wanneer u de remschijven aanraakt, kan er een hoge toon of piep optreden. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.