Remschijven VOLVO 780 (782)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1986 tot heden
90
122
Coupé
08-1986 tot heden
115
156
Coupé
08-1987 tot heden
108
147
Coupé

Uw eigen remschijven vervangen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 780 (782). Bij het maken van de remschijven staat veiligheid op nummer één. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Auto schijven moeten binnen bepaalde hokjes vallen.

Geventileerde remschijven

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Om een APK-verlening te krijgen, moeten de remschijven vaak vervangen worden. Dit zal de APK-keurmeester aan u laten weten. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. De maximale en minimale dikte van de remonderdelen kunt u vinden op onze website. Voertuigen zonder een geldige APK mogen de weg niet op.

Remonderdelen auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wanneer u de remschijven aanraakt, kan er een hoge toon of piep optreden. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.