Remschijven VOLVO 780 (782)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1986 tot heden
90
122
Coupé
08-1986 tot heden
115
156
Coupé
08-1987 tot heden
108
147
Coupé

Verschillen tussen remschijven

Het remsysteem wordt onder andere gevormd door de remschijven en -blokken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. We kennen twee verschillende soorten remschijven: geventileerde en massieve. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIACADILLACSEAT.

Last van trillingen?

Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 780 (782).

Remschijven voor uw VOLVO

Er zijn veel gemotiveerde remfabrikanten, hier noemen we er een paar. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bijvoorbeeld een remschijf en -blok. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.