Remschijven VOLVO 960 II (964)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1994 tot heden
125
170
Sedan
07-1994 tot heden
150
204
Sedan

Last van trillingen?

Na een aantal keren geremd te hebben, is het remoppervlakte weer roestvrij. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 960 II (964) past. Een remschijf, remklauw en een paar remblokken zitten sowieso op een wiel. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Remschijven voor uw VOLVO

Uitvoeringen komen vaak massief en geventileerd voor. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATISSANGYONGCITROENBUICK. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Verschillen tussen remschijven

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Roest op de remschijf zorgt voor minder remvermogen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.