Remschijven VOLVO 960 II (964)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1994 tot heden
125
170
Sedan
07-1994 tot heden
150
204
Sedan

Geventileerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 960 II (964) past. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Uw eigen remschijven vervangen

Bij AutoOnderdelenExpert koopt u uw remschijven altijd met wel 60% korting ten opzichte van de adviesprijs. Daarbij bent u ervan verzekerd dat ze op uw auto assen. Onze remschijven zijn gemaakt in de EU. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remonderdelen auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.