Remschijven VOLVO 960 II Stationwagen (965)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1994 tot heden
125
170
Stationwagen
09-1994 tot heden
150
204
Stationwagen

Uw eigen remschijven vervangen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 960 II Stationwagen (965), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het abs-systeem gaat ook in werking wanneer u op een glad wegdek rijdt. De APK let ook op verroesting. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen.

Remonderdelen VOLVO

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wanneer er geremd wordt, trekt de auto aan één kant. Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid. De casting wordt bewerkt wanneer deze is uitgehard.

Geventileerde remschijven

Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.