Remschijven VOLVO C70 I Cabriolet (873)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1998 tot heden
132
180
Cabriolet
06-1998 tot heden
125
170
Cabriolet

Uw eigen remschijven vervangen

Elke VOLVO C70 I Cabriolet (873) heeft een eigen VIN-nummer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Kromme remdelen veroorzaken trillingen in het stuur of rempedaal.

Remonderdelen auto

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Uitvoeringen komen vaak massief en geventileerd voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij het maken van remmen staat veiligheid voorop.

Geventileerde remschijven

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De artikelnummers kunt u vinden op de doos of in het product zelf. De APK let ook op verroesting. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.