Remschijven VOLVO C70 I Cabriolet (873)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1998 tot heden
132
180
Cabriolet
06-1998 tot heden
125
170
Cabriolet

Last van trillingen?

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Doorgaans hebben auto/’s geventileerde remschijven Versleten remschijven zijn te herkennen aan de dikte. Het loopoppervlak moet een minimale dikte hebben.

Remschijven voor uw VOLVO C70 I Cabriolet (873)

Als u de remschijf voorziet van een laag coating, voorkomt u roestvorming. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSLOTUSLANCIAJEEP. Bij het monteren van remmen moet men de juiste benodigdheden gebruiken. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Verschillen tussen remschijven

Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. De prestatie van het remmen is afhankelijk van de schijf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De APK let ook op verroesting.