Remschijven VOLVO C70 I Coupé (872)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Uw eigen remschijven vervangen

Af en toe zitten achter op de auto ook nog remschijven. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO C70 I Coupé (872) past. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Remonderdelen VOLVO

Roest op de remschijf zorgt voor minder remvermogen. Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Geventileerde remschijven

De APK let ook op verroesting. Dit veroorzaakt doorgaans een schurend geluid. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de remmen veel worden gebruikt en oververhit raken, ontstaat “fading”.