Remschijven VOLVO C70 I Coupé (872)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Verschillen tussen remschijven

Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSUBARUOLDSMOBILEINFINITI. Met behulp van een naaf zitten de remschijven vast aan de wielen. De remschijven draaien dus mee met de wielen.

Remschijven voor uw VOLVO C70 I Coupé (872)

We kennen twee verschillende soorten remschijven: geventileerde en massieve. De remdelen zijn aan vervanging toe wanneer zij te dun zijn geworden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Gedurende het niet-remmen moeten de remblokken vrij zijn van de remklauwen.

Last van trillingen?

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het remsysteem bestaat uit meerdere onderdelen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.