Remschijven VOLVO P 1800 (P18)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1962 tot heden
76
103
Coupé
04-1962 tot heden
66
90
Coupé
04-1962 tot heden
71
97
Coupé
04-1972 tot heden
91
124
Coupé

Uw eigen remschijven vervangen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO P 1800 (P18). De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Versleten remdelen zijn niet te voorkomen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Geventileerde remschijven

Deze kwaliteiten bieden wij aan: originele (ABS), premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Alle andere chassis-onderdelen staan buiten het remsysteem. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remonderdelen VOLVO

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Er komt heel veel kracht op te staan. Het is dus belangrijk dat de dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.