Remschijven VOLVO S90 (964)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-1996 tot heden
125
170
Sedan
11-1996 tot heden
132
179
Sedan
01-1997 tot heden
132
180
Sedan
01-1997 tot heden
150
204
Sedan

Remonderdelen VOLVO S90 (964)

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een remschijf mag nooit vibreren. Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie. Dit veroorzaakt doorgaans een schurend geluid.

Geventileerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Uw eigen remschijven vervangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Check uw slijtgrage onderdelen tijdig. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.