Remschijven VOLVO S90 (964)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-1996 tot heden
125
170
Sedan
11-1996 tot heden
132
179
Sedan
01-1997 tot heden
132
180
Sedan
01-1997 tot heden
150
204
Sedan

Verschillen tussen remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERMINIROVERISUZU. Duurdere automerken maken vaak gebruik van schijven die geperforeerd zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO S90 (964) komen. Bij de APK worden remschijven vaak afgekeurd. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remschijven voor uw VOLVO

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Als er een minimale dikte bereikt is, is het van belang dat de schijfremmen vervangen worden. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen. Wanneer er geremd wordt, trekt de auto aan één kant.

Last van trillingen?

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een remschijf, remklauw en een paar remblokken zitten sowieso op een wiel. Voertuigen die de openbare weg op gaan, hebben altijd aparte remmen. De APK let ook op verroesting.