Remschijven VOLVO V40 Hatchback/Van (525)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2013 tot heden
110
150
Hatchback/Van
09-2013 tot heden
130
177
Hatchback/Van

Remonderdelen VOLVO V40 Hatchback/Van (525)

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO.

Geventileerde remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij de APK worden remschijven vaak afgekeurd. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan normaal gesproken.

Uw eigen remschijven vervangen

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Hoger remvermogen komt door een grotere schijf. Doorgaans hebben auto/’s geventileerde remschijven Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voertuigen die de openbare weg op gaan, hebben altijd aparte remmen.