Remschijven VOLVO V40 Hatchback/Van (525)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2013 tot heden
110
150
Hatchback/Van
09-2013 tot heden
130
177
Hatchback/Van

Verschillen tussen remschijven

Een verminderde stop-afstand kan zorgen voor een groter risico op een ongeluk. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Elke VOLVO V40 Hatchback/Van (525) heeft een eigen VIN-nummer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remschijven voor uw VOLVO

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De remschijven van BrakeMax brengen tot wel 30% meer remvermogen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Last van trillingen?

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Duurdere automerken maken vaak gebruik van schijven die geperforeerd zijn. Bijvoorbeeld een remschijf en -blok. Om een APK-verlening te krijgen, moeten de remschijven vaak vervangen worden. Dit zal de APK-keurmeester aan u laten weten.