Remschijven VOLVO V60 Bestelwagen/Bus (155)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2013 tot heden
100
136
Bestelwagen/Bus
09-2013 tot heden
120
163
Bestelwagen/Bus
09-2013 tot heden
158
215
Bestelwagen/Bus

Last van trillingen?

Roest op de remschijf zorgt voor minder remvermogen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan normaal gesproken. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Verschillen tussen remschijven

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De casting wordt bewerkt wanneer deze is uitgehard. AUDI BMW MERCEDES PORSCHE maken vaak gebruik van geperforeerde remschijven. Remmen zijn nodig voor goede veiligheid in uw auto. Bij het monteren van remmen moet men de juiste benodigdheden gebruiken.

Remschijven voor uw VOLVO V60 Bestelwagen/Bus (155)

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.