Remschijven VOLVO V60 Bestelwagen/Bus (155)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2013 tot heden
100
136
Bestelwagen/Bus
09-2013 tot heden
120
163
Bestelwagen/Bus
09-2013 tot heden
158
215
Bestelwagen/Bus

Remonderdelen VOLVO V60 Bestelwagen/Bus (155)

Doorgaans hebben auto/’s geventileerde remschijven Er zijn veel onderdelen die samenwerken met de remschijven. U moet de juiste remmen hebben, wil u een goede auto rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Uw eigen remschijven vervangen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. Dankzij de ventilatie-koelribben tussen de remschijf in, kan de warmte makkelijker worden afgevoerd.

Geventileerde remschijven

Check eerst even of wij de juiste remschijven op voorraad hebben, als u ze zelf gaat vervangen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Alle remmen kunnen kapot gaan na een tijdje. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.