Remschijven VOLVO V70 Bestelwagen/Bus (135)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2013 tot heden
158
215
Bestelwagen/Bus

Geventileerde remschijven

Door circulatie van het voertuig wordt afvalwarmte gecreëerd. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Doorgaans hebben moderne auto's schijfremmen op de voorwielen, soms hebben ze schijfremmen op alle vier de wielen. Wij controleren altijd bij de VOLVO V70 Bestelwagen/Bus (135) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Uw eigen remschijven vervangen

Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan normaal gesproken. Deze schijven zitten vaak op snellere auto/’s. Bij ons krijgt u rond de 50% korting op de adviesprijs en ook nog een jaar garantie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een remschijf, remklauw en een paar remblokken zitten sowieso op een wiel.

Remonderdelen VOLVO

Door kleverige remklauwen kan het zo zijn dat de auto te veel naar één kant trekt. Als u de remschijf voorziet van een laag coating, voorkomt u roestvorming. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.