Remschijven VOLVO V70 Bestelwagen/Bus (135)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2013 tot heden
158
215
Bestelwagen/Bus

Remschijven voor uw VOLVO V70 Bestelwagen/Bus (135)

De remschijf zit doorgaans gemonteerd op een wielnaaf. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Versleten remdelen zijn niet te voorkomen.

Verschillen tussen remschijven

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Dankzij de ventilatie-koelribben tussen de remschijf in, kan de warmte makkelijker worden afgevoerd.

Last van trillingen?

Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op de vooras hebben moderne voertuigen altijd remschijven. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637