Remschijven VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geventileerde remschijven

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Dankzij rembekrachtiging hoeft u minder kracht op het rempedaal uit te oefenen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Uw eigen remschijven vervangen

Wij controleren altijd bij de VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aan weerszijden van de auto moet de handrem werken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Versleten remschijven veroorzaken doorgaans een resonerend geluid.

Remonderdelen auto

Ook aan trillingen of duidelijke beschadigingen zoals groeven. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De remschijf kan van de naaf gehaald worden zodra u opmerkt dat de diameter klopt. Als deze klopt, ziet u 4 of 5 gaten van de wielbouten en de centreerschroef. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.