Remschijven VOLVO V90 Stationwagen (965)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-1996 tot heden
125
170
Stationwagen
11-1996 tot heden
132
179
Stationwagen
01-1997 tot heden
132
180
Stationwagen
01-1997 tot heden
150
204
Stationwagen

Remonderdelen VOLVO V90 Stationwagen (965)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alle andere chassis-onderdelen staan buiten het remsysteem. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Pagid, Bendix, Jurid, Zimmermann, TRW en ABS

Uw eigen remschijven vervangen

De auto moet altijd in een rechte lijn afremmen en niet naar één zijde trekken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Geperforeerde remschijven worden ook wel sportschijven genoemd. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Geventileerde remschijven

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Van het merk BrakeMax hebben wij geperforeerde sport-remschijven. Deze schijven zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling optimaal is. Daarbij zijn ze gemaakt van een hoog gekoolde legering.