WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VOLVO V90 Stationwagen (965)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-1996 tot heden
125
170
Stationwagen
11-1996 tot heden
132
179
Stationwagen
01-1997 tot heden
132
180
Stationwagen
01-1997 tot heden
150
204
Stationwagen

Verschillen tussen remschijven

Remschijven bestellen voor een voertuig. Wij controleren altijd bij de VOLVO V90 Stationwagen (965) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Remmen zijn nodig voor goede veiligheid in uw auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remschijven voor uw VOLVO

Uitvoeringen komen vaak massief en geventileerd voor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bij het aansluiten van slangen en tangen komt er vaak remvloeistof vrij. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Last van trillingen?

Remmen is de auto stoppen, of tot stilstand dwingen. Een verminderde stop-afstand kan zorgen voor een groter risico op een ongeluk. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons.