Remschijven VOLVO XC70 CROSS COUNTRY (295)

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remonderdelen VOLVO XC70 CROSS COUNTRY (295)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Na een aantal keren geremd te hebben, is het remoppervlakte weer roestvrij. U moet de juiste remmen hebben, wil u een goede auto rijden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Geventileerde remschijven

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wanneer er diepe groeven zichtbaar zijn in de remschijf, betekent dit vaak dat de minimale dikte bereikt is. Dit komt niet door de APK. Als de remklauw vast zit, slijten de remschijven scheef. We kennen twee verschillende soorten remschijven: geventileerde en massieve.

Uw eigen remschijven vervangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Er komt heel veel kracht op te staan. Het is dus belangrijk dat de dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Deze kwaliteiten bieden wij aan: originele (ABS), premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.