WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Verschillen tussen remschijven

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een verantwoorde remweg wordt mede veroorzaakt door de juiste remblokken en -schijven. Auto schijven moeten binnen bepaalde hokjes vallen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Last van trillingen?

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Na een aantal keren geremd te hebben, is het remoppervlakte weer roestvrij. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remschijven voor uw auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Veel schijven hebben verschillende boutgaten en diameters. Ook in de achterste remschijven zitten wiellagers. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.