Remschoenen

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen auto bestellen

Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Je kunt bij ons betalen via AfterPay Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Remschoenset auto kopen

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Remschoenset monteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd