Remschoenen

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Remschoenen auto bestellen

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Remschoen zelf monteren

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.