Remschoenen ALFA ROMEO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenset monteren

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschoenen auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIMITSUBISHIJAGUARVOLVOINFINITI. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Remschoenset auto kopen

De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen.