Remschoenen ALFA ROMEO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remschoenen monteren ALFA ROMEO

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remschoen zelf monteren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Bendix, Jurid, Rofren, Textar, Bosch, TRW, ABS, Brembo, Lucas en Pagid Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Bekijk ook alle alfa romeo remschoenen op RemOnderdelen.nl