Remschoenen ALFA ROMEO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen ALFA ROMEO bestellen

Gietijzer komt minder veel voor als component. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remschoenen zelf demonteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remschoenset monteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.