WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 1.4 i.e. 16V T.S. 103PK
Bouwjaar 12-1996 - 01-2001

Remschoenen ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S.

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenen als handrem

Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, ABS, Bendix, Brembo, Textar, TRW, Zimmermann en Lucas Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht.

Remschoenen monteren ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S.

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Minimale dikte remschoenen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145 (930_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.