100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 2.4 JTD 175 PK
Bouwjaar 10.2003 - 09.2005

Remschoenen ALFA ROMEO 156 (932_) 2.4 JTD

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Remschoenen als handrem

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Elke ALFA ROMEO 156 (932_) 2.4 JTD heeft een eigen VIN-nummer. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Minimale dikte remschoenen

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen.

Remschoenen monteren ALFA ROMEO 156 (932_)

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.