100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 1.9 JTDM 8V 120 PK
Bouwjaar 09.2005 - 11.2011

Remschoenen ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Remschoenen monteren ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Elke ALFA ROMEO 159 (939_) heeft een eigen VIN-nummer. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Minimale dikte remschoenen

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remschoenen als handrem

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWLEXUSJAGUARCHEVROLETDACIABEDFORD. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.