100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 Sportwagon 1.9 JTDM 8V 115PK
Bouwjaar 03.2006 - 11.2011

Remschoenen ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 1.9 JTDM 8V

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenen als handrem

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_) 1.9 JTDM 8V past.

Minimale dikte remschoenen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remschoenen monteren ALFA ROMEO 159 Sportwagon (939_)

Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay en iDeal Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden.